Geen verrassingen, weet hoe uw bedrijf er (financieel/fiscaal) voor staat!

Administratie- en Adviesburo Bouwer BV is een modern administratiekantoor met daarnaast juridische/fiscale advisering en fiscale compliance. Ons kantoor heeft een samenstelpraktijk, richt zich op het midden- en kleinbedrijf en heeft veel ervaring als sparringpartner voor de ondernemer/DGA.

Administratie- en Adviesburo Bouwer BV heeft als doel om een onderneming op persoonlijke en passende wijze te helpen bij het efficiënt en effectief organiseren van de boekhoudkundige/financiële kant van uw onderneming. De nadruk ligt niet op cijfers uit het verleden, maar juist op een actueel inzicht in de financiële positie van de onderneming. Hierbij maken wij gebruik van de geautomatiseerde modellen, die wij (deels) zelf ontwikkelen.

Wij kunnen uw gehele boekhouding verzorgen en/of controle op de (online) financiële administratie uitoefenen om u een actueel inzicht in de financiële kant van uw onderneming te geven. Dit gaat verder dan alleen het verwerken van de inkoop-, verkoop-, bank- en kasdocumenten. Door dit deel van uw onderneming goed in te richten ontstaat met een minimale inspanning een actueel inzicht in de financiële positie van uw onderneming. Financiële verrassingen worden voorkomen o.a. door een goed en praktisch hanteerbaar (actueel) financieel overzicht.

Naast de financiële administratie en de jaarrekening kunnen wij voor u de loonadministratie voeren, fiscale aangiften (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, BTW, loonbelasting, etc.) verzorgen en een praktisch / passend belastingadvies geven.