Erkenning RB-kantoor voor Administratie en Adviesburo Bouwer BV

Erkenning RB-kantoor voor Administratie en Adviesburo Bouwer BV

Per 8 augustus 2017 is Administratie en Adviesburo Bouwer BV officieel erkend als RB-kantoor. Een erkenning van de kwaliteit van ons kantoor waar we trots op zijn!

Administratie en Adviesburo Bouwer BV behoorde bij de eerste 360 kantoren, die door het Register Belastingadviseurs zijn erkend als RB-Kantoor. Dit houdt onder andere in dat de fiscale medewerkers voldoen aan de eisen die het Register Belastingadviseurs aan hen stelt op het gebied van kwaliteit, opleiding en advisering.

Register Belastingadviseurs
Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden een van de twee toonaangevende beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Het RB behartigt de belangen van haar leden en belastingplichtigen richting overheid en politiek, verschaft vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening aan de geregistreerde belastingadviseurs, verzorgt PE-cursussen om de kwaliteit en kennis op peil te houden.

Een register belastingadviseur is een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis, ervaring en gevoel voor ondernemerschap.
Administratie en Adviesburo Bouwer BV heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een register belastingadviseur.

Mocht u vragen hebben over bovenstaand onderwerp, laat dan hier uw gegevens achter of neem direct contact op met:

mr. L.J. Bouwer RB
Administratie- en Adviesburo Bouwer BV
Telefoon: 078-6393777

Interesse in nadere informatie?

laat dan uw gegevens hieronder achter.

lbouwer